Teknologien bag

NEM-EFFEKTIV-SIKKER

Vi bruger en elektrostatisk teknologi, der gør det muligt at beklæde en overflade – hurtigt og ensartet – med en desinficerende opløsning, som giver en 360° dækning, der øger kvaliteten af ​​desinficering. 

Desinficering

E-sprayen er en professionel sprøjtepistol, der har revolutioneret måden, hvorpå man desinficerer.

E-sprayen giver en elektrisk ladning til desinfektionsmidlet, der sprøjtes ud af dysen i meget små og lette dråber.

Desinfektionsvæsken fungerer som en magnet og tiltrækkes mod de overflader og genstande, der sprøjtes mod, – dette gælder også ikke-synlige og svært tilgængelige områder.

Denne tiltrækning sikrer en 360-graders dækning med den sprøjtede opløsning, og mens dråberne lægger sig, skaber de en desinficerende belægning.

Nem at bruge

E-sprayen er let og behagelig at bruge og trætter ikke føreren, som kan fortsætte med at arbejde i flere timer.

Hurtig distribution med sprøjtepistolen garanterer tidsbesparelse.

Mikronisering sparer desinficeringsopløsningop til 65%, så hygiejnisering kan udføres i længere tid.

Den sprøjtede opløsning klæber sig hurtigt fast på alle overflader, selv buede overflader og når selv de vanskelige områder.

Opløsningen mikroniseres til små partikler, som tørrer hurtigt og fugter ikke overflader eller skaber dryp.

Med sprayeren har du mulighed for effektivt at sprøjte desinfektions-middel på overflader, så du er sikker på en optimal renhed i dine lokaler.

Sikker og effektiv

E-spray giver dig mulighed for at udføre de saneringsaktiviteter, der kræves i henhold til gældende regler for sikkerhed på arbejdspladsen.

E-sprayen reducerer risikoen for kryds-kontaminering mellem overflader.

Desinfektionsmiddlet er fødevaregodkendt og kan bruges i forbindelse med desinfektion af overflader, som kommer i kontakt med fødevarer – fx køkkener, kantiner, restauranter og institutioner.

Du skal hverken tørre efter eller skylle af efter brug af desinfektionsmidlet. Det er godkendt med en ‘No rinse claim’, hvilket betyder at desinfektionsmidlet kan påføres på alle overflader uden begrænsninger – også overflader, hvor fødevarer håndteres.

Desinfektionsmidlet består af 99,6 % vand og 0,4 % DDAC. Væsken er desuden lugtfri og indeholder ikke klor.